Milletvekili Aycan, Çağlayancerit'te

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Çağlayancerit bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, MHP İlçe Başkanı Ahmet Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Berk, Milletvekili Aycan'a eşik etti.

Milletvekili Aycan, ilk olarak MHP ilçe Başkanlığında partililer ile bir araya geldi. Aycan, daha sonra Çağlayancerit Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Milletvekili Aycan, ziyaret kapsamında esnaflar ile de bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıaltun: “MHP Kahramanmaraş Milletvekilimiz Prof. Dr. Sefer Aycan ilçemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldi. Vekilim, ilçe başkanlarım, belediye meclis üyelerimiz, teşkilat mensuplarımızla beraber ilçe esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Akabinde MHP ilçe başkanlığı, AKP ilçe başkanlığı ve belediye hizmet binamız bahçesinde, vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dinledik. İlçemiz için aciliyet gerektiren bir takım sorunlar için istişarede bulunarak sayın vekilimizin desteklerini istedik ve yardımcı olması hususunda kendisine ilettik. Ziyaretlerinden dolayı vekilimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunarım.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme