Milletvekili Sezal'dan Yerel Esnafına Sahip Çık kampanyasına destek çıktı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, ilde başlatılan Yerel Esnafına Sahip Çık kampanyasına yayımladığı video ile destekte bulundu.

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (KMESOB) ve Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) işbirliği ile başlatılan Yerel Esnafına Sahip Çık kampanyasına Milletvekili Sezal'dan destek geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Sezal: “Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odamız güzel bir kampanya başlattı. Yerel Esnafına Sahip Çık Kahramanmaraş adı altında. Ben de bu çağrıya destek olmak adına bir video çekmek istedin. Lütfen bugünden itibaren tüm alışverişlerinizi yerel esnaflardan yapmaya çalışalım. Bu konuda hassasiyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Şahin Balcıoğluna ve yönetim kurulundaki sanayicilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bir de bir konuyu hatırlatmak istiyorum. Ticaret Bakanlığımız Ocak ayından itibaren esnaflarımıza 3 ay boyunca her ay 1.000 TL olmak kaydıyla destek olacak. Lütfen başvurularınızı unutmayın diyorum ve Kahramanmaraş halkımızı selamlıyorum.” İfadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme