Onikişubatspor'un isim sponsoru, HG Holding oldu

Kahramanmaraşlı yıldız oyuncular ve genç yeteneklerden kurulan şampiyonluk adayı Onikişubatspor'un isim sponsoru HG Hospital oldu.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta şehrimizi temsil edecek olan AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor'un Pilot takımı olaması için kurulan Onikişubatspor'a büyük bir destek geldi. Şehrimizde ve bölgemizde yaptığı büyük ölçekli Sağlık ve Eğitim yatırımlarıyla ön plana çıkan HG Holding, son dönemde Kahramanmaraş için toplumsal desteklerle de adından söz ettiriyor.

Uluslararası Kahramanmaraş Ağustos Fuarı Ana Sponsoru, Kahramanmaraşspor Forma sponsorluğu, AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor Erkek Basketbol Takımı forma şort sponsorluğu, HG Holding Onikişubatspor isim sponsorluğu ve daha bir çok sosyal sorumluluk projeye destek olan HG Holding, son olarak Kahramanmaraşlı futbolcuları kadrosuna katan ve şampiyonluk yolunda yapılanan Onikişubatspor'a da isim sponsoru oldu.

HG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Gürsoy, “Kahramanmaraş'ımızın toplumsal kalkınması için hepimizin üzerine düşeni yapması gerektiğine inanıyorum. Bizlerde HG Holding olarak bu bilinçle şehrimizde faaliyet gösteren toplumsal ve sosyal yapılara destek veriyoruz. Deprem sonrası yeniden ayağa kalkmaya çalışan Kahramanmaraş'ımızda çok samimi ve çalışkan bir yerel yönetim anlayışı var. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Valimiz ve İş Dünyamız sorumluluk alarak önemli bir toplumsal şahlanış için mücadele ediyorlar. Bizlerde bu minvalde yaptığımız yatırımlarda nasıl Kahramanmaraş'ın kalkınmasını düşünüyorsak yaptığımız tüm sosyal projelerde de şehrimizi düşünerek hareket ediyoruz. Biz biliyoruz ki Kahramanmaraş kazanırsa, Kahramanmaraş halkı her anlamda kalkınırsa bu bizim de kalkınmamız anlamına gelir” dedi.

Bakmadan Geçme