TEKNOFEST 2024 Adana'da coşkuyla başladı!

Adana'da ilk kez düzenlenen TEKNOFEST 2024, büyük bir heyecanla start aldı. Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali, bu yıl 128 kurumun katılımıyla gerçekleşiyor ve teknoloji meraklılarına unutulmaz bir deneyim sunuyor.

İçişleri Bakanlığı TEKNOFEST'te yerini aldı

Etkinlikte İçişleri Bakanlığı standıyla yer aldıklarını belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, standlarında tüm vatandaşları ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Bakan Yerlikaya, "Gelin, geleceği birlikte keşfedelim" diyerek tüm ziyaretçileri İçişleri Bakanlığı standına davet etti.

TEKNOFEST 2024'ün Adana'da büyük bir heyecanla başladı. İlk kez Adana'da düzenlenen bu dev teknoloji festivali, 128 kurumun katılımıyla gerçekleşiyor.

2-6 Ekim'de Şakirpaşa Havalimanı'nda

TEKNOFEST 2024, 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda düzenleniyor. Festival boyunca, teknoloji ve havacılık dünyasına dair çeşitli gösteriler, yarışmalar ve etkinlikler katılımcılarla buluşacak.

İçişleri Bakanlığı, güvenlik ve teknoloji konularında yenilikçi projelerini sergilerken, vatandaşların sorularını yanıtlayacak ve gençleri teşvik edecek.

Bakmadan Geçme