Vali Ünlüer, kamu hizmetlerinin iyileştirilmesi için temaslarını sürdürüyor

Cumhurbaşkanlığının Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş Valisi olarak görevlendirilen Mükerrem Ünlüer, kentte bulunan kurum ve kuruluşların kamu hizmetlerinde iyileştirilmesi gereken alanları değerlendirmek için temaslarını sürdürüyor.

PTT Başmüdürü Harun Oğuzhanoğlu'dan kurumun faaliyetleri ve deprem dönemi çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Ünlüer, PTT Başmüdürü Oğuzhanoğlu ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Kadastro Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Ünlüer, Kadastro Müdürü Necat Narlı ve çalışanları ile bir süre görüştü.

Müdür Narlı'dan kurumun faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Ünlüer, Müdür Narlı ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Mükerrem Ünlüer, İl Müdürü Mutlu Kaya ve Şube müdürleri ile bir araya geldi.

Müdür Kaya'dan kurumun şehit ailelerine ve gazilere sunduğu hizmetlerinin yanı sıra tüm faaliyetlerine ilişkin detaylı brifing alan Vali Ünlüer, tüm görevlilere teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bakmadan Geçme