• Haberler
  • Eğitim
  • Antalya Elmalılı Yusuf Kahraman gitti yerine hemşehrisi Erhan Baydur atandı

Antalya Elmalılı Yusuf Kahraman gitti yerine hemşehrisi Erhan Baydur atandı

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde önemli bir değişiklik yaşandı. 18 Ağustos 2021 tarihinden bu yana Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Yusuf Kahraman'ın görev süresi sona erdi. Yerine, Antalya Elmalılı hemşehrisi Erhan Baydur atandı.

Erhan Baydur, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Kahramanmaraş'a atanarak, eğitim yönetimindeki rolünü üstlendi.

Yusuf Kahraman’ın yerine Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Erhan Baydur’un da Antalya ili Elmalı ilçesi doğumlu olması dikkatleri çekti.

Baydur'un yeni görevinde, Kahramanmaraş'taki eğitim politikalarını ve uygulamalarını yönlendirmesi bekleniyor. 

Eğitim camiasında bu değişimin nasıl bir etki yaratacağı ve Baydur'un Kahramanmaraş’a katkıları merakla takip edilecek.

Erhan Baydur kimdir?

Erhan Baydur, 1979 tarihinde Antalya’nın Elmalı ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Elmalı´da tamamlayan Baydur, ortaokul ve lise öğrenimini Antalya da tamamladı. 2003´te Süleyman Demirel Üniversitesi-İlahiyat Fakültesi’ni bitirdi.

Baydur, 2003-2021 yılları arasında Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı özel ve resmi kurumlarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, kurucu müdürlük, öğretmenevi müdürlüğü görevlerinden sonra 2017-2021 tarihleri arasında Antalya/Diyarbakır İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerini yapmıştır.

2021 Kasım ayından itibaren Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğünde İl Millî Eğitim Müdürü olarak devam etmektedir.
 

Bakmadan Geçme