Askeri araç kaza yaptı! Bir askerimiz şehit oldu

Şırnak'ın Cudi Dağı'nda görev yapan 3'üncü Komando Tugayı'ndan gelen acı haber, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni ve milletimizi derin üzüntüye boğdu. Bugün yaşanan elim araç kazası sonucunda Ulş. Söz. Er Adem Kel şehadete ulaştı.

Tugayın rutin personel ve malzeme sevkiyatı esnasında gerçekleşen kaza, Adem Kel'in yaralanmasıyla sonuçlandı. Şırnak Devlet Hastanesine sevk edilen Ulş. Söz. Er Adem Kel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

MSB tarafından yapılan açıklamada: “3’üncü Komando Tugay Komutanlığınca 13 Şubat 2024 tarihinde, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan elim araç kazası sonucunda yaralanan Ulş.Söz.Er Adem KEL, derhâl Şırnak Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.
    
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” İfadelerine yer verildi.
 

Bakmadan Geçme