ATEF Outdor, Kahramanmaraş Tarım Fuarında!

Yılların tecrübesi ile Kahramanmaraş 5. Tarım Fuarına katılan ATEF Outdor, kendi ürettiği birçok ürünü ile ziyaretçilerine sundu.

Fuara olan ilgiden memnun olduklarını söyleyen ATEF Outdor Satış Sorumlusu Mustafa Dağ: “Kahramanmaraş Tarım Fuarı için çok güzel bir organizasyon yapılmış. Öncelikle bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ATEF Outdor olarak bizlerde fuarda ki yerimizi aldık. ATEF Outdor olarak katılımcılarımıza kendi üretimimiz olan taburelerimizin tanıtımını yaptık. Bunun yanında çizmelerimizi, yağmurluk modellerimizi, Sarsılmaz markasının Türkiye distribütörlüğünü üstlendiğimiz tüfeklerimizin, tabancalarımızın, çadırlarımızın ve birçok ürünümüzün tanıtımını yaptık.  Bilgiler aktardık, talepler aldık. Yurt içi ve yurtdışı satışlarını yaptığımız ürünlerimiz var. Fuarı ziyaret eden misafirlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Buraya gelen müşterilerimiz ürünlerimizi bir bir görüp inceleyebiliyorlar.

 

 

Biz ATEF Outdor ailesi olarak Kahramanmaraş’ta böyle bir fuarın düzenlenmesinde emeği geçen başta ECR Fuarcılık olmak üzere Kahramanmaraş Valiliğimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığımıza, katılımcı firmalarımıza ve ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme