Aygün: 'Kendimizi zaman ve mekanda sınırlamadık'

Kahramanmaraş'ta MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Üst Kurul Başkanları Ahmet Şekerli, Oktay Dede ve Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal'ın katılımıyla MÜSİAD üye istişare ve Genç MÜSİAD tanıtım toplantısı düzenlendi.

Programda konuşan Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Fatih Aygün, “Şehrimizi yüzyıllardır ticari başarısıyla doğal güzellikleriyle insanların sıcaklığıyla edebiyata düşkünlüğüyle adından çokça söz ettirmektedir. Bizler biriktirdiklerimizi kimse görmeden devşirmek yerine bereketi umarak MÜSİAD çatısı altında yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

 

“Kendimizi zaman ve mekanda sınırlamadık”

 

Kendileri zaman ve mekanla sınırlandırmadıklarını kaydeden Başkan Aygün: “Gerek ülkemiz gerek ise dünya çapında şehrimize katma değer sağlayacak iltifata tabii girişimlerde bulunmak gayretindeyiz.  Genç MÜSİAD’lı iş adamları olarak üzerimize yüklenen sorumluğu en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Bizler kendimizi zaman ve mekânda sınırlamadık. Ancak zamanın ruhunu ve mekanın anlamını da unutmadık. İşte bizim vizyonumuzu belirleyen tetikleyici güç bu bilinç olmuştur. Bizler insanlık tarihi boyunca üretilen bilgiyi idrak süzgecimizden geçirerek yaşadığımız çağı anlamlandırmak gayreti içerisindeyiz.” Diye konuştu.

 

 

Ayrıca programda Başkan Fatih Aygün genç MÜSİAD Kahramanmaraş yönetim kurulu üyeleri de tanıttı.

 

İşte yönetim kurulu üyeleri;

 

Başkan vekili İbrahim Kaynak, Başkan yardımcısı Şelçuk Eken, Fatih Büyükdereli, teşkilatlanma birim başkanı Murtaza Atay, dış ilişkiler birim başkanı Turgut Kervancıoğlu, Sektör kurulları birim başkanı Samet Beşen, üye ve kurumsal ilişkiler kurum başkanı Nihal Okumuş, bütçe ve mali işler birim başkanı Samet Çiftaslan, eğitim ve proje başkanı Ali Dağ, basın iletişim ve medya başkanı Ahmet Çataltaş, üniversite ve lise birim başkanı Abdurrahman Ünalan.

 

Bakmadan Geçme