• Haberler
  • Gündem
  • Bakan Işıkhan: Gençlerimiz bize, biz de gençlerimize yol göstereceğiz

Bakan Işıkhan: Gençlerimiz bize, biz de gençlerimize yol göstereceğiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, mezunu ve mensubu olduğu Hacettepe Üniversitesi'nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış ve Profesörlük Takdim Töreni'ne iştirak etti.

Törende konuşma yapan Bakan Işıkhan, Bakanlık görevini devralana kadar eğitim ve akademi camiasına hizmet etmiş olmaktan, Hacettepe’nin ilmi birikimine katkıda bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Sıralarından geçtiğim uzun yıllar, hem öğrencilik dönemimi, hem de çalışma hayatımı geçirdiğim beni bugünlere hazırlayan, yetiştiren bu eğitim yuvasına ülkemizin bir Bakanı olarak geri dönmüş olmanın büyük gururu içerisindeyim” dedi.

“Gençlerimiz bize, biz de gençlerimize yol göstereceğiz” diyen Bakan Işıkhan: “Bakan olarak benim en büyük görevim istihdamın önündeki engelleri kaldırıp, kadın ve gençlerimizin üretime kazandırılmasıdır. Gençliğin dinamizmiyle büyüyecek ülkemizde gençlerimizin dünü bilen, bugünü anlayan, yarına güvenle bakabilen basiret ve feraset sahibi fertler olarak yetişmesi için de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesileyle mensubu ve mezunu olmaktan büyük bir gurur duyduğum üniversitemizin yeni akademik yılının hocalarımız ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm Hacettepe ailesine hayırlar getirmesini diliyorum. Bu güzel camiada yetişmiş bir Bakan olarak bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak üniversitenizin hizmetindeyim, kapımız her zaman açık. Yeni öğrencilerimize ve akademide görev alacak yeni arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, tüm genç kardeşlerime ve akademisyen arkadaşlarıma muvaffakiyetler diliyorum.”
 

Bakmadan Geçme