Bakan Özdemir Göktaş, istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kahramanmaraş'ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Afet Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Bakan Özdemir Göktaş, kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bakan Özdemir Göktaş, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal ve Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile bakanlık ve kurum yetkililerinin de yer aldığı toplantıda, şehirde yürütülen ve planlanan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. 

AFAD çalışanlarıyla bir araya gelen Bakan Özdemir Göktaş: “Kahramanmaraş'ta, depremin ilk anından itibaren büyük fedakarlıkla çalışan psikososyal destek personellerimizle bir araya geldik. 4 aydır sahada 7/24 çalışma temposu ile vermiş oldukları destek nedeni ile her bir personelimizi en kalbi duygularımla tebrik ve takdir ediyorum. Depremin hemen ardından destek illerinden gelen arkadaşlarımızın çabası ile 70 ilden 11 ilimize güçlü ağlar kurduk. El birliği, gönül birliği ile ailelerimizi de şehirlerimizi de ayağa kaldırmanın gayreti içerisinde olduk. Afeti bizzat yaşayıp, iyi olma halinin bir an önce yeniden yeşermesi için ilk andan itibaren sahada çalışmaya devam eden arkadaşlarımız teşekkürün en büyüğünü hak ediyor. Her birinizin varlığı Bakanlığımıza güç veriyor.” İfadelerine yer verdi.

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Güngör, “Deprem sonrası alanındaki çalışmaları yerinde tespit etmek üzere şehrimize gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekillerimiz, il başkanımız ve AFAD yetkililerimizle şehrimizde yürütülen çalışmalara ilişkin istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm paydaşlarımızla birlikte şehrimizin her alanda yeniden imarı ve inşası noktasında yoğun gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Programı kapsamında şehre gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ağırlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 

Bakmadan Geçme