Bakan Yerlikaya'dan Kahramanmaraşlı Şehit Emrullah Gülmez'in ailesine ziyaret

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Kahramanmaraş'a gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez'in ailesini ziyaret etti.

Şehidin mezarı başında dua eden Bakan Yerlikaya’ya Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel ve kent protokol üyeleri eşlik etti.

Buradan şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in ailesinin evine giden Bakan Yerlikaya, aile fertleriyle yakından ilgilendi.

Ziyaret sonrası konuşan Bakan Yerlikaya: “Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in kıymetli ailesine, baba ocağı Kahramanmaraş Göksun’da taziye ziyaretinde bulunduk.

Kahraman şehidimizin babası Hasan ağabeyimiz, annesi Durdane ablamız ve 7 kardeşiyle birlikte cennet mekan Emrullah’ımız için dua ettik.

Şehidimizin makamı âli olsun. 23’üne basmasına 5 gün kala onu şehit eden hainlerden, tek tek hesap soracağız. Şehidimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme