Bakan Yerlikaya Hatay'da

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya medeniyetler şehri Hatay'da vatandaşlarla buluştu. Hep birlikte yeniden ayağa kalkacağız diyen Bakan Yerlikaya, 6 Şubat'tan sonra da yaraların sarılması için devletimizle bir ve beraber olduk dedi.

Bakan Yerlikaya: “Medeniyetler şehri Hatay’da, Antakya’mızla, Defne’mizle, Altınözü’müzle, Arsuz’umuzla, Belen’imizle, Dörtyol’umuzla, Erzin’imizle, Hassa’mızla, İskenderun’umuzla, Kırıkhan’ımızla, Kumlu’muzla, Payas’ımızla, Reyhanlı’mızla, Samandağ’ımız, Yayladağı’mızla, hep birlikte omuz omuza verip ayağa kalkıyoruz, kalkacağız.

Bu birlikteliğimiz kırılmaz, kopmaz bir zincir ise; bu zincirin en güçlü halkalarından biri de Gaziantep. Sofrası zengin, gönlü zengin, üreten, çalışan, zorluklardan yılmayan, mücadele eden Gazi şehrimiz, 6 Şubat’tan sonra da yaraların sarılması için devletimizle bir ve beraber oldu.

Medeniyet güneşinin hep üzerine doğduğu Hatay'ımız, Gaziantep’imiz Aziz Milletimizin azmiyle, dualarıyla, Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi ve Devletimizin gücüyle yine güneş gibi parlayacak!” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme