Başkan Akpınar: 'Dulkadiroğlu'nu birlikte yeniden ayağa kaldırıyoruz'

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, her hafta düzenlenen mahalle buluşmalarının önemine dikkat çekerek, vatandaşların sorunlarını yerinde dinlediklerini ve hızlı çözümler ürettiklerini belirtti.

Başkan Akpınar, mahalle buluşmaları sayesinde Dulkadiroğlu’nun her köşesine dokunduklarını ve ilçeyi vatandaşlarla birlikte yeniden ayağa kaldırdıklarını vurguladı.

Her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, bu hafta Dereli mahallesi sakinleriyle istişare etti.

Mahallenin sorunlarını dinleyen Başkan Akpınar, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin katıldığı toplantıda dile getirilen sorunları yerinde çözme adına çalışma başlattı.

Vatandaşlarımızla iç içe olmak önceliğimiz

Mahalle sakinlerinin taleplerini ve sorunlarını dinlediklerini ifade eden Başkan Akpınar, "Bu buluşmalar, vatandaşlarımızla olan güçlü bağlarımızı daha da pekiştiriyor. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, eksiklikleri hızla gideriyoruz. Vatandaşlarımızla iç içe olmanın, onların günlük yaşamlarına dokunmanın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz" dedi.

Mahallelerimizin sorunlarını bir bir çözüyoruz

Dulkadiroğlu'nun gelişimi ve refahı için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Akpınar, mahalle buluşmalarının bu süreçte kendilerine yol gösterici olduğunu söyledi. "Her mahallemizin özel ihtiyaçlarına uygun projeler geliştiriyor ve bunları hızla hayata geçiriyoruz. İlçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz" diye konuştu.

İlçe genelinde gerçekleştirilen park ve bahçe projeleri, sosyal donatı alanları ve alt yapı çalışmalarına da değinen Başkan Akpınar, "Mahallelerimizin yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeşil alanlar, spor sahaları ve sosyal alanlar ile mahallelerimizi güzelleştirirken, alt yapı çalışmalarımızla da temel ihtiyaçları karşılıyoruz" ifadelerini kullandı."

Bakmadan Geçme