Başkan Fırat Görgel, 'Yapacağız dersek, yaparız'

Türkiye'nin dört bir yanında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) aracılığıyla depremden etkilenen vatandaşlara yönelik başlatılan konut projeleri hızla tamamlanırken, 130 bininci konut teslimi Kahramanmaraş'ta gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'dan canlı bağlantı ile katılım sağladığı toplu açılış ve teslim töreninde, deprem sonrası inşa edilen konutlar hak sahiplerine verildi. Bu kapsamda, Kahramanmaraş'ta tamamlanan 3.135 konutun yeni sahipleri belirlenerek anahtar teslimleri yapıldı.

Kahramanmaraş, 26 Ekim 2024 -

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin ardından başlatılan konut projelerinin hızla tamamlandığını vurguladı. Erdoğan, "Yaralarımızı birlikte sarıyoruz. Anadolu’yu yeniden güçlü, dirençli ve geleceğe güvenle bakan bir hale getirme sözümüz var, bu yolda hızla ilerliyoruz," diyerek, depremden etkilenen vatandaşlar için inşa edilen konutların kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’den teşekkür mesajı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, tören sonrası sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TOKİ’ye teşekkür etti. 

Başkan Görgel, “Yapacağız dersek, yaparız” diyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın depremden etkilenen vatandaşlara yönelik desteklerine vurgu yaptı. 

Görgel paylaşımında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın Hatay'dan canlı bağlantılarıyla Kahramanmaraş'ta yapımı tamamlanan 3 bin 135 konutun daha Kura Çekimi ile hak sahibi hemşehrilerimize Anahtar Teslimleri gerçekleştirildi. Yeniden Daha Güçlü Anadolu için bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz." dedi.
 

Bakmadan Geçme