Başkan Kızılseki'den destek açıklaması!

Çağlayancerit'te Cumhur ittifakı kapsamında MHP'den aday gösterilen Hanifi Sarıaltun'a tam destek sağlayacakları söyleyen Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki: 'Bu davayı hedefine ulaştırmak için ilk günkü Aşkla, heyecanla ve inançla gecemizi gündüzümüze katıp davamızı hedefine ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Başkan Kızılseki, yaptığı paylaşımda: “Çağlayancerit'te Cumhur ittifakı kapsamında MHP’den adayımız Sayın Hanifi Sarıaltun olmuştur. Genel merkezimiz böyle uygun görmüş ve bizler davamızın ve ittifakımızın her zaman yanında olduk, olmaya devam edeceğiz.

Bu davayı hedefine ulaştırmak için ilk günkü aşkla, heyecanla ve inançla gecemizi gündüzümüze katıp davamızı hedefine ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Bizler Bu ülke için gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hedeflerine inandık ve kendi mıntıkamızda bizde hedeflerimizi gerçekleştirmek için gönüllü hizmetkâr olduk.

Çıktığımız bu yolda; Ötekileştirmeden, kırıp dökmeden ve onurluca davamıza sahip çıkacağız. Ülkemizin bekası olan bu davayı onur bildik, şeref bildik. Belediye Başkan Adaylarımızın Şehrimiz, ilçemiz ve Ülkemiz adına hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme