Başkan Okumuş: Mutluluğumuz, yeni Eğitim-Öğretim yılıyla taçlandı

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı dolayısıyla okulları ziyaret ederek hem öğrencilere hem de öğretmenlere başarılar diledi. 7 ay sonra yeniden eğitim öğretim sürecine başlayan öğrencilere hediyeler takdim eden Başkan Okumuş, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Ders zilinin çalmasıyla birlikte okullara koşan öğrencilerin mutluluğuna ortak olan Başkan Okumuş, öğrencilerimizin başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerine katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Başkan Okumuş, yaptığı konuşmasında: “Bugün, Kahramanmaraş depreminin ardından yaklaşık 7 ay geçti ve bu süre zarfında büyük bir dayanışma ve toparlanma süreci yaşadık. Mutlulukla belirtmek isterim ki, bugün 2023-2024 eğitim öğretim yılı başladı ve bu vesileyle tüm öğrencilere yeni yıllarında başarılar diliyorum.

Deprem sonrası toplum olarak yaşadığımız zorluklara rağmen, bir araya gelerek geleceğe umutla bakmayı başardık. Depremde zarar gören okullarımızın, öğrencilerimizin eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için yoğun bir çaba sarf ettik. Yeniden yapılandırma çalışmaları ve acil önlemler sayesinde, bugün yeni eğitim öğretim yılına güvenli ve sağlam bir şekilde adım attık.

Öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak amacıyla, onlara güzel hediyeler takdim ettik. Bu hediyeler, yeni yıllarına başarılı bir başlangıç yapmalarını teşvik etmek ve onlara moral vermek amacıyla seçildi. Öğrencilerimizin motivasyonlarını yüksek tutarak, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerine katkı sağlamak istedik.

Bu süreçte, öğrencilerimize destek olan ve onların geleceğine inanan tüm öğretmen, veli ve toplum mensuplarına da teşekkür etmek istiyorum. Dayanışmamız ve birlikte çalışmamız sayesinde, Kahramanmaraş'ın toparlanma sürecine önemli bir katkı sağladık.

Yeni eğitim öğretim yılıyla beraber, öğrencilerimizin geleceğe güvenle ilerleyeceklerine inanıyorum. Umarım bu yıl, onlar için başarı ve mutluluk dolu bir dönem olur. Hep birlikte, Türkoğlu’nun yarınları için çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme