Bayram Hoca Zeytinyağı, KTF'de ki yerini aldı!

Geleneksel Lezzet Modern Teknoloji sloganı ile 2011 yılından beri Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesinde faaliyet gösteren Bayram Hoca Zeytinyağı, Kahramanmaraş 5. Tarım Fuarındaki yerini aldı.

Kahramanmaraş KAFUM Fuar Merkezinde bu yıl 5.’si düzenlenen Tarım Fuarına katılan Bayram Hoca Zeytinyağı İşletmecisi Hüseyin Zor: “Bayram Hoca Zeytinyağı olarak 2011 yılında Türkoğlu ilçesinde faaliyete başladık. Bu yıl üretim kapasitemizi artırarak ikinci makinanızı envarterimize ekledik. Amacımız vatandaşlarımızın güvenilir zeytinyağına daha kolay ulaşabilmesini sağlamak. Akdeniz'in doğusunda bulunan Kahramanmaraş’ta zeytinyağının aroma ve kıvam bakımından kendine özgü bir tadı var. Bu yıl beşincisi düzenlenen Tarım Fuarı'na katılarak Maraş zeytinyağının ülke genelinde marka değerini arttırmayı planlıyoruz” dedi.

 

 

Kahramanmaraş Tarım Fuarı ilimizin tarım alanındaki başarılarının duyurulması ve tanıtılması açısından büyük bir öneme sahip diyen Zor: “Şehrimizde tarım adına yapılan bu tip organizasyonları Bayram Hoca Zeytinyağı olarak destekliyoruz. Bu bağlamda Kahramanmaraş Tarım Fuarının düzenlenmesinde emeği geçen ECR Fuarcılık yetkilerine, Kahramanmaraş Valiliğimize, Büyükşehir Belediyemize, Ticaret ve Sanayi Odamıza, katılımcı firmalarımıza ve ziyaretçilerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme