Büyükşehir Adayı Görgel'den Abdullah Yener açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, adaylıktan çekilen Abdullah Yener ile ilgili açıklamalarda bulundu. Görgel, Abdullah Yener'e sağduyulu paylaşımdan dolayı teşekkür etti.

Seçim çalışmaları sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, adaylıktan çekilen Abdullah Yener ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında alınan kararın hayırlı olmasını dileyen Görgel, “Rabb'im hem Belediye Başkan Adayımızın yolunu açık etsin hem de partimiz için hayıra vesile olsun. Tabii orada kendisi böyle bir tasarrufta bulunmuş. Ben de biraz önce haberdar oldum. Elbistan bizim en önem verdiğimiz ilçelerimizden bir tanesi. Şehrimizin kuzey tarafındaki en büyük nüfusa sahip ilçemiz. Gerçekten burasıyla olan etkileşimini, merkezimiz ve Elbistan, Afşin, o bölgeyle olan etkileşimini çok önemsiyoruz. Elbistan, bize zenginlik katan yani Kahramanmaraş'ın gerçekten tüm unsurlarını içinde barındıran bir ilçemiz. Bu anlamda oranın depremde de çok ciddi manada bir yıkımı söz konusu. 

Gerçekten hem Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de göreve geldiğimizde hem de inşallah ilçe belediyemiz seçildiğinde biz de oraya çok ayrı bir önem vereceğiz. İnşallah bu süreç hayırla sonuçlanır. Güzel bir şekilde sonuçlanır. Ben Abdullah Bey'in de yaklaşımını benle de telefonda görüştüler, yaklaşımı çok güzel, makul buldum. Sağ olsunlar. Davaya sadakatiyle, cumhurbaşkanımıza sadakatiyle, partimize sadakatiyle güzel bir duruş sergiledi. Kendisi bu şekilde süreci noktalamış oldu. Tabii ki inşallah Elbistan için de şehrimiz için de hayırlısı olsun.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme