Büyükşehir'den ulaşım atağı

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ile Maksutlu Mahallesi arasındaki ulaşımı yarı yarıya kısaltan yeni arterde sathi asfalt çalışmalarını tamamladı. Genişliği artırılan ve sathi asfaltla kaplanan grup yolunun ulaşım standardı artırıldı. Ekipler Elbistan'da Özcanlı Mahallesi'ne ulaşım sağlayan 2 kilometrelik arterde genişletme çalışmalarına başladı. Arterin genişliği 8 metreye çıkarılarak mahallenin ulaşım standardı iyileştirilecek.

Şehrin ulaşım ağını geliştirmek ve güçlendirmek için 11 ilçenin tamamında yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Maksutlu Mahallesi’ne ulaşım sağlayan yeni güzergâhta çalışmalarını tamamladı. 

Ahir Dağı’nı aşarak Maksutlu Mahallesi’ne ve devamında Bertiz bölgesine ulaşım sağlayan 8 kilometrelik arter sathi asfaltla kaplandı. 

Genişliği artırılan ve sathi asfaltla kaplanan grup yolunun ulaşım standardı artırıldı. Şehir merkezi ile Maksutlu Mahallesi arasındaki mesafeyi yarı yarıya kısaltan yeni güzergâhla bölgedeki birçok mahalleye ve devamında Bertiz bölgesine ulaşım kolaylığı sağlanıyor. 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sağlamak için şehir genelinde ulaşım yatırımlarının kesintisiz sürdüğü belirtildi.

Elbistan’da ulaşım atağını sürdürüyor

Daha konforlu ulaşım için şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde ve kırsal mahallelerde de yatırımlarını hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden biri de Elbistan’ın Özcanlı Mahallesi oldu. 

Darlığı sebebiyle ulaşımda aksamalara neden olan arterde genişletme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarla yaklaşık 2 kilometrelik arterin genişliği 5 metreden 8 metreye çıkarılıyor. Sürdürülen genişletme ve zemin iyileştirme uygulamalarıyla Özcanlı Mahallesi daha konforlu bir ulaşıma kavuşacak. 

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, şehrin kuzey ilçelerinden Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’ın ulaşım ağının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi noktasında çalışmaları kesintisiz sürdüğü belirtildi.
 

Bakmadan Geçme