• Haberler
  • Turizm
  • Çağlayancerit Ceviz ve Kültür festivali başlıyor!

Çağlayancerit Ceviz ve Kültür festivali başlıyor!

Çağlayancerit Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Ceviz ve Kültür Festivalinin tarihi belli oldu.

Çağlayancerit Belediyesi ve Çağlayancerit Kaymakamlığı iş birliği ile bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Ceviz ve Kültür Festivali 29 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek.

 

Çağlayancerit Ceviz ve Kültür Festivali hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun: “Festivalimiz 29 Eylül Pazar günü saat 10.00’da protokol yürüyüşü ile başlayacak. Yürüyüşe Mehter Takımı eşlik edecek. Saat 11.00’de protokol konuşmalarımız olacak ve akabinde mahallelerimizin stantlarını gezeceğiz. Jüri üyelerimiz Çağlayancerit’in en güzel cevizini seçecek. Saat 15.30 itibari ile yöresel oyunlar ve yarışmalar düzenleyeceğiz. Bunlar; halat çekme, mendil kapma, sandalye kapmaca, yumurta taşıma ve çuval yarışmaları gibi etkinliklerimiz olacak.

 

 

Saat 16.30’da ilk olarak Aşıklarımız sahne alacaklar ve aşık atışmaları yapacaklar. Akabinde Mehter Takımımızın gösterisi olacak. Saat 17.30’da ise Ceviz ve Ceviz Ürünleri Çalıştayımızı yapacağız. Bu yıl 6’ncısını düzenleyeceğimiz Ceviz ve Kültür Festivalimizde yerel ve ulusal sanatçılarımızda sahne alacak. Saat 19.30’da Ali Şah festivalimizde sahne alacak. Akabinde sahneye Sevtap Sonu çıkacak. Ceviz ve Kültür Festivalimizi Mustafa Yıldızdoğan konseri ve havai fişek gösterileri ile sonlandıracağız. Tüm hemşerilermizi 6’ncı Ceviz ve Kültür Festivalimize bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Bakmadan Geçme