CHP Dulkadiroğlu'nda kongre heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığında kongre heyecanı yaşandı. 239 delegenin oy kullandığı kongrede mevcut Başkan Av. Mehmet Çarman görevi Kemal Keleşer'e devretti.

Demokrasi ortamında gerçekleştirilen kongrede tek liste halinde seçime giren Kemal Keleşer, CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanlığı görevini üstlendi.

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, İl ve İlçe örgütleri ile partililerin katıldığı kongrede konuşan Av. Çarman: “Cumhuriyet Halk Partisi Dulkadiroğlu ilçemizde sadece Kahramanmaraş'ta değil Cumhur İttifakı'nın ülke genelinde metropol ilçeleri içerisinde belki de en güçlü olduğu yerlerden bir tanesi. Oyumuzu yüzde 100 oranında arttırma başarısına ulaştık. Ve gururla söylemek istiyorum ki buradan tüm ilçe yöneticilerime, tüm örgütüme teşekkür ediyorum. Tek bir sandığımızı boş bırakmadık. Fakat tüm bunlar ilçe genelinde sağladığımız başarı seçim sonuçlarını değiştirmeye yetmedi. Ve maalesef faydasız oldu. Ama kimsenin şundan endişesi olmasın sağlam, yiğit, güçlü kadrolarımızla mücadelemize kaldığımız yerden devam ediyoruz. 

Bugün benim için burada olmak çok zor ve çok anlamlı. Parti ile yenilenmenin bir parçası olabilmek adına ilçe yönetiminden aldığım karar doğrultusunda yeniden aday olmadım. Üç buçuk yıldır ilçe başkanlığım sonunda Cumhuriyet Halk Partisi'nde çok güzel dostluklar, yoldaşlıklar edindim. Bugün devam eden, yarın da devam edecek olan arkadaşlıklara diyorum. Bugün görevimi parti içerisinde, yönetimde birlikte çalışma şerefine dahil olduğum çok kıymetli bir abime bırakacağım. Kendisine buradan başarılar diliyorum. Bu parti beni 28 yaşında milletvekili adayı yaptı 29 yaşında ilçe başkanı yaptı. Tüm makamları verdi. Beni onura etti. Cumhuriyet Halk Partisi'ne çok şey borçluyum. Bundan sonraki süreçte ise borcumu ödeme zamanı. Gücüm gittikçe, nefes aldıkça partimin ve partililerimin emrinizdeyiz. Ne zaman çağırırsanız başım gözüm üstüne yanınızdayım. Bu nedenlerle başta tüm partililerim ve ilçe örgütüm olmak üzere milletvekilimiz Ali Öztunç. İl Başkanımız Esat Şengül’e ilçe başkanlarım ve tüm güvenenlere, destek verenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Yapılan oylama sonucunda Kemal Keleşer, CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı seçildi.
 

Bakmadan Geçme