• Haberler
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde yaptığı konuşmada, 'Cumhurla Cumhuriyet'in arasındaki duvarları yıktığımız gibi, Cumhuriyet'i gerçek demokrasiyle kucaklaştıracak sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasayı inşallah ülkemize kazandıracağız' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katılarak bir konuşma yaptı.

“Davamızın ve memleketimizin söz konusu olduğu her durumda, geri kalan her şeyi teferruat görerek durmadan, yorulmadan, usanmadan yolumuza devam edeceğiz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Güven ve istikrar iklimini tahkim etmek, insanımızın refahını artırmak başta olmak üzere milletimize verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Cumhurla Cumhuriyet’in arasındaki duvarları yıktığımız gibi, Cumhuriyet’i gerçek demokrasiyle kucaklaştıracak sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasayı inşallah ülkemize kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Depremle yıkılan şehirlerin yeniden ayağa kaldırmakla kalmayacak, deprem tehdidi altındaki tüm yerleşim birimlerini tekrar inşa ve ihya edeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siyasi, sosyal, bireysel sapkın akımları destekleyerek millî bünyemizi, aile kurumumuzu, değerlerimizi yıkmayı hedef alan sinsi faaliyetlerin kökünü kurutacağız” ifadelerini kullandı.

Gençlerimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlere izin vermeyeceğiz

Yarısı yalan, yarısı yanlış haberler ve beyanlarla milleti özellikle de gençleri karamsarlığa sürüklemek isteyenlere izin vermeyeceklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sınırlarımız içinde ve dışında tek bir insanımızın dahi burnunun kanamasına, onurunun zedelenmesine, hayallerinin gölgelenmesine rıza göstermeyeceğiz. ‘Terörü kaynağında kurutma’ stratejimizi kararlılıkla uygulayacak, PKK’sından FETÖ’süne, DEAŞ’ından marjinal örgütlere kadar eli kanlı canilerden döktükleri her damla kanın hesabını misliyle soracağız. ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ ikazının, vatanımızın bekasına kasteden alçakların yüreklerine saldığı korkuyu hiç eksiltmeyeceğiz. Bu ülkenin her bir vatandaşının, doğumundan ölümüne kadar adalet, güvenlik, eğitim ve sağlık başta olmak üzere her türlü hizmetten en üst düzeyde yararlanabilmesini sağlayacağız.”
 

Bakmadan Geçme