• Haberler
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Teröristlerin her türlü tuzağını bozacağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Teröristlerin her türlü tuzağını bozacağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SAHA EXPO 2024 Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'nın açılışında yaptığı konuşmada, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına dikkat çekerek, 'Bu tarz kalleşliklerle bize geri adım attıracaklarını zannedenlerin tepesine binmeye, inlerini başlarına geçirmeye devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bekasına yönelik tüm tehditleri kaynağında bertaraf etme gücüne, kapasitesine ve kararlılığına sahiptir' dedi.

Kahramanmaraş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen SAHA EXPO 2024 Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı’nın açılışına katılarak bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısına dikkat çekerek, “Her ne kadar şehitlerimiz sebebiyle acımız büyük olsa da Türkiye Yüzyılı ülkümüze kasteden alçaklarla mücadele azmimiz çok daha büyüktür” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu tarz kalleşliklerle bize geri adım attıracaklarını zannedenlerin tepesine binmeye, inlerini başlarına geçirmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerinin devamında şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti bekasına yönelik tüm tehditleri kaynağında bertaraf etme gücüne, kapasitesine ve kararlılığına sahiptir. Türkiye 85 milyon vatandaşının topyekûn kenetlenmesiyle, her türlü tuzağı bozacak basirete de hamdolsun ziyadesiyle haizdir. Şu gerçeği herkes yakında görecektir; milletimizin huzur ve güvenliğini hedef alan her türlü saldırı akim kalacak, başarısız olacak, en sonunda dönüp kandan beslenen terör baronlarını vuracaktır.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme