Deforma olan yollarda yenileme çalışmaları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık ilçesinin Narlı Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi'nde yol yenileme çalışmalarını tamamladı. Deforme olan yaklaşık 1 kilometrelik yol, sıcak asfaltla kaplanarak bölgenin ulaşım standardı artırıldı.

Belediyenin Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bu çalışma, caddeyi hem araç sürücüleri hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu hale getirdi. 

Kahramanmaraş genelinde ulaşımı iyileştirme hedefiyle sürdürülen bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kesintisiz devam ederken, yetkililer 11 ilçenin tamamında benzer çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Şehir genelinde ulaşımı iyileştirmek için bakım, onarım, yenileme ve asfalt uygulamalarını aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ta da ulaşım yatırımlarına devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca Narlı Bahçelievler Mahallesi’nin en işlek olan arterlerinden Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi’nde yürütülen sıcak asfalt çalışması tamamlandı. 

Pazarcık Narlı Bahçelievler Mahallesi’nin en işlek arterlerden Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi’ndeki yaklaşık 1 kilometrelik arterde deforme olan kısımlar sıcak asfaltla yenilenerek ulaşım standardı iyileştirildi. Yenileme çalışmasının tamamlanması ile birlikte cadde, hem araç sürücüleri hem de yayalar için daha güvenli ve rahat bir kullanım alanı haline geldi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, daha ulaşılabilir yerleşim yerleri için 11 ilçenin tamamında yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının kesintisiz sürdüğü belirtildi.

Bakmadan Geçme