• Haberler
  • Asayiş
  • Emniyet Müdürlüğü, son bir haftanın rakamlarını açıkladı

Emniyet Müdürlüğü, son bir haftanın rakamlarını açıkladı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içerisinde düzenlenen operasyon rakamlarını yayımladı. Yapılan operasyonlarda araması bulunan 68 kişi yakalandı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğünce 21 - 28 Ağustos 2023 tarihleri arasında icra edilen operasyonel faaliyetlerde; Adli Makamlarca haklarında yakalama kararı bulunan 68 aranan şahıs yakalandı ve bu şahıslardan 37 kişi tutuklandı.

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu Madde ticareti yapan 13 şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, şahıslar çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklandı. 

Bu operasyonlarda; 718,43 Gr Metamfetamin, 17 bin 366 Adet Sentetik Ecza ele geçirildi.

İkamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 32 şüpheli yakalanarak gözaltına alınarak haklarında adli işlem yapıldı.

Ekipler tarafından 20 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet av tüfeği ele geçirildi.

Trafik Ekipleri tarafından Trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan, 169 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 79 araca ise abartı egzozdan işlem yapıldı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “İl Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir.” Denildi. 
 

Bakmadan Geçme