• Haberler
  • Asayiş
  • Eski damat dehşet saçtı, 2 kişiyi öldürüp intihar etti

Eski damat dehşet saçtı, 2 kişiyi öldürüp intihar etti

Kahramanmaraş'ın İsa Divanlı Mahallesi Güllü Hoca Caddesinde ikamet eden eski eşi M.Ö ile kayınvalidesi S.Ö.'ü öldüren O.K. intihar etti. Olayla ilgili Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaşanan olayda, 1 ay önce karısından boşanan O.K., eski eşinin kaldığı evi bastı.

O.K., burada tabanca ile eski eşi M.Ö. (23) ve kayınvalidesi S.Ö.’yü (60) vurarak öldürdü. Eski yengesi K.Ö.’yü (31) ise ağır yaraladı.

Yaşanan olayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan K.Ö.’nün tedavisine devam edilirken, kan dondurucu olayın detaylarını da Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü açıkladı.

Olayda kullanılan tabanca olay yerinde bulunarak muhafaza altına alındığını açıklayan İl Emniyet Müdürlüğü, yaptığı açıklamada: “Geçmişe yönelik yapılan araştırmalarda öldürülen M.Ö. isimli Bayanın 23 Temmuz 2023 günü Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele Büro Amirliğine olayı gerçekleştiren ve eski eşi olan O. K. hakkında tehdit ve hakaretten beyanla şikâyetçi olduğu, Aile Mahkemesinin kararıyla 20 gün uzaklaştırma aldırdığı, bu sürenin sonlanmasından sonra ikinci bir müracaatının ve uzaklaştırma talebinin olmadığı anlaşılmıştır.” Denildi.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü meydana gelen olaya ilgili araştırmasını sürdürüyor.
 

Bakmadan Geçme