• Haberler
  • Kahramanmaraş
  • Fırat Görgel, 'Boğaziçi bölgesindeki zemin inceleme çalışmaları tamamlandı'

Fırat Görgel, 'Boğaziçi bölgesindeki zemin inceleme çalışmaları tamamlandı'

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Boğaziçi bölgesinin batısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sürdürülen zemin inceleme çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Başkan Görgel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bilim insanlarının raporu doğrultusunda Tekerek Mahallesi, Batı Çevre Yolu - Karasu Bulvarı ve 97078. Sokak arasında kalan bölgenin artık uygun olmayan alan vasfından çıkarıldığını belirtti.

Başkan Görgel, şehrin gelişimi ve güvenliği açısından büyük önem taşıyan bu çalışmaların tamamlanmasında emeği geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve ekibine teşekkürlerini iletti. 

Görgel, “Bu çalışmalar, şehrimizin daha güvenli ve yaşanabilir bir hale gelmesi adına atılmış önemli bir adımdır. Bilim insanlarımızın titiz çalışmaları sonucunda elde edilen veriler, bölgemizin geleceği için umut verici” dedi.

Başkan Görgel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından sürdürülen Boğaziçi bölgesinin batısındaki zemin inceleme çalışmaları tamamlandı.  

Bilim insanlarımızın raporu doğrultusunda; Tekerek Mahallesi, Batı Çevre Yolu - Karasu Bulvarı ve 97078. Sokak arasında kalan bölge uygun olmayan alan vasfından çıkarılmıştır.  Sayın Bakanımız Murat Kurum ve ekibine şehrim adına teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme