• Haberler
  • Kültür
  • Geleneksel Ağustos Fuarı'nda yarın sanat ve sinema rüzgârı esecek

Geleneksel Ağustos Fuarı'nda yarın sanat ve sinema rüzgârı esecek

Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı'nda 19 Ağustos Pazartesi günü sanat ve sinema dolu bir gece yaşanacak. Hatice Gökçeli, Türk Halk Müziği ziyafeti sunarken, Bizim İçin Şampiyon filmi ile de açık havada keyifli bir sinema deneyimi yaşanacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı büyük bir heyecan ve ilgiyle devam ederken 19 Ağustos Pazartesi günü de fuarda sanat dolu bir gece yaşanacak. 

Etkinlik takvimi kapsamında, 19 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da Türk Halk Müziği sanatçısı Hatice Gökçeli sahne alırken, saat 21.30’da ise Bizim İçin Şampiyon adlı sinema gösterisi gerçekleştirilecek. 

KAFUM Fuar Alanında düzenlenecek konserde Hatice Gökçeli, Türk Halk Müziği ziyafeti sunarken vatandaşlar, Bizim İçin Şampiyon filmi ile açık havada keyifli bir sinema deneyimi yaşayacak. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, konser ve açık hava sinemasına tüm vatandaşlar davet edilirken, 31 Ağustos’a kadar devam edecek Geleneksel Ağustos Fuarı’nda düzenlenecek tüm etkinliklere internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.
 

Bakmadan Geçme