Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesinden bir program daha

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi, Türkiye'de Girişimcilik ve Kitle Fonlama temalı program düzenledi. Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Emin Koç, amaçlarının genç girişimcilere öncülük etmek olduğunu söyledi.

Türkiye’de Girişimcilik ve Kitle Fonlama temalı program Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Teknokent’te salonunda gerçekleştirildi. 

FONANGEL Firması Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş tarafından sunum gerçekleştirilen programa Genç MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Uysal,  Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, İstiklal Üniversitesi Rektörü İsmail Bakan, Sanayi Teknoloji il Müdürü Kadir Uysal, KOSGEB İl Müdürü Yasin Yüksek, Teknokent Müdürü Oğuz Ciğerlioğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. 

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi tarafından girişimcilere destek olmak amacıyla düzenlenen programla profesyonellerden konu hakkında bilgiler dinleyicilere sunuldu. 

Program, genç girişimcilere ilham olmasını sağlayarak, sağlam adımlarla ilerleyip geleceğe umutla bakmalarını amaçlıyor.

Amaçlarının genç girişimcilere öncülük etmek olduğunu söyleyen Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Emin Koç, “Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi olarak, gençlerimizin iş dünyasına güçlü adımlarla adım atmalarını desteklemek için buradayız. Bizim inancımız, gençlerin enerjisi ve yenilikçiliğinin iş dünyasına büyük katkılar sağlayacağı yönündedir. Bu nedenle, sizin gibi genç girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirmeleri ve başarılı olmaları için elimizden gelen her türlü desteği sunmaya hazırız. Hep birlikte, geleceğin liderleri olarak iş dünyasında iz bırakacak adımlar atacağımıza inanıyoruz.” Dedi.

Deprem bölgesindeki girişimlere katkı sağlıyoruz

FONANGEL Firması Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Girişimcilik projelerinin temelinde bireyin hayat hikayesinin şifreleri olduğunu söyleyebilirim. Herkesin gördüğünü, ancak kimsenin fark edemediğini gören ve hayallerini gerçekleştirmek isteyen birisi olmak isteyenler her zaman vardır. Ben de böyle düşünenlerden biri olarak, teknolojinin getirmiş olduğu yepyeni bir dünyanın haberini alarak, bilinenden bilinmeyeni keşfedebilecek alanların var olduğuna inanmaktayım. 

Dün olduğu gibi bugün de çağın yenilikçi teknolojilerine yönelik çalışmalar yapılması ve bunun için girişimciliğe yönelinmesi gerektiğini düşünmekteyim.

Sistem içerisindeki girişim ve girişimcilerin pek çoğu özellikle bir alanda yoğun bilgiye sahiplerken diğer alanlar hakkında bilgi sahibi olmamaktadır. Bu girişimcilere verilecek özellikle finansal ve yönetimsel mentörlük uygulamaları ortaya konulan ürünlerin ve girişimin çok daha iyi yerlere gelmesine imkân sunacaktır.  Kahramanmaraş ilimizdeki Teknokent içinde yer alan 60 firmanın ve yine teknoloji ve değer üreten diğer alanlarda faaliyet gösteren girişimlerimizi de bu konuda desteklemek ve başarı hikayeleri yazılmasına aracı olmak arzusundayız.”
 

Bakmadan Geçme