• Haberler
  • Asayiş
  • Göksun'da ahır yangını: Büyük maddi hasar meydana geldi

Göksun'da ahır yangını: Büyük maddi hasar meydana geldi

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Bözhüyük Mahallesi'nde çıkan yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Dün akşam saatlerinde bir ahırda meydana gelen yangında büyük maddi hasar oluştu.

Olay, saat 19.00 sıralarında Bözhüyük Mahallesi’nde bulunan bir ahırda başladı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın, kısa sürede ahırı sardı. Ahırdan yükselen dumanları gören mahalle sakinleri, durumu hemen itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine intikal eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yangına müdahale ederek alevlerin daha fazla yayılmasını engelledi. Uzun süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

Yangın sonucu ahırda bulunan hayvanlar, çevredeki vatandaşların yardımıyla zamanında tahliye edilerek güvenli bir alana götürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, ahırda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Ahırın çatısı ve içerisindeki yemler tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeni hakkında incelemeler devam ederken, yetkililer yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
 

Bakmadan Geçme