Göksun'da bir grup yolunun daha standardı arttırılıyor

Büyükşehir Belediyesi, Göksun'da Hacıömer – Temurağa Grup Yolu'nda genişletme çalışmalarına başladı. Darlığı sebebiyle ulaşımda aksamalara neden olan arterin 4 kilometrelik kısmının genişliği 2 katına çıkarılıyor.

Daha ulaşılabilir bir Kahramanmaraş inşa etmek ve yerleşim yerlerinin ulaşım standardını artırmak için yol bakım, onarım ve yenileme uygulamalarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çalışma gerçekleştirdiği lokasyonlardan biri de Göksun’da Hacıömer – Temurağa Grup Yolu oldu. 

Yağmurlu, Hacıömer ve Temurağa mahallelerinin ulaşımda yoğun olarak kullandığı aynı zamanda Elbistan ve Ericek – Çardak karayollarını birbirine bağlayan alternatif grup yolunda genişletme çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. 

Darlığı sebebiyle ulaşımda aksamalara neden olan arterin 4 kilometrelik kısmının genişliği 2 katına çıkarılırken grup yolunda zemin iyileştirme uygulamaları da devam ediyor. 

Genişletme ve zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından sathi olan grup yolu ileriki aşamada sıcak asfaltla kaplanacak. Asfaltı, yol çizgi ve yaya geçitleri, trafik işaret ve işaretçileriyle baştan uca yenilenecek arterle bölgede ulaşım konfor ve güvenliği üst seviyeye çıkarılacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, ulaşım altyapısını geliştirilmesi ve güçlendirilmesi noktasında 11 ilçenin tamamında yol yatırımlarının kesintisiz sürdüğü belirtildi.
 

Bakmadan Geçme