Göksun Grup Yolu'nun ulaşımı iyileştiriliyor

Büyükşehir Belediyesi, Göksun kırsalında birçok mahalleye ulaşım sağlayan Sırmalı Grup Yolu'nun yaklaşık 7 kilometrelik kısmı sathi asfaltla kaplayarak bölgede ulaşım standardını iyileştirecek.

Şehir merkezinin yanı sıra ilçeler ve kırsal mahallelerin ulaşım ağını güçlendirerek vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak için yol bakım, onarım ve yenilemelerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden biri de Göksun’da Sırmalı Grup Yolu oldu. Bölgede Hacıkodal, Yiricek, Yoğunoluk ve Kazandere mahallelerine ulaşım sağlayan arterde tamamlanan genişletme çalışmalarının ardından zemin hazırlıklarına başlandı. 

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarla genişliği 2 katına çıkaran stabilize yolda sürdürülen zemin hazırlıklarının ardından sathi asfalt uygulamalarına geçilecek. Yaklaşık 7 kilometrelik kısımda gerçekleştirilecek sathi asfalt kaplamalarıyla grup yolunun ulaşım standardı iyileştirilirken yerleşim yerlerinin ulaşılabilirliği artırılacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, daha konforlu ulaşım için 11 ilçenin tamamında yatırımların sürdüğü belirtildi.
 

Bakmadan Geçme