Güvenç, Çağlayancerit'te!

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri kapsamında Ak Parti Çağlayancerit İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Cumhur İttifakı seçim bürosunu, esnafları ve Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki'yi makamında ziyaret etti.

İlk olarak Ak Parti Çağlayancerit seçim bürosunu ziyaret eden Güvenç’i Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Berk, Belediye Başkanı Kızılseki ve Partililer karşıladı.

 

“31 Mart’tan zaferle çıkacağız”

 

Açılış konuşması yapan Ak Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Berk: “Çağlayancerit’i ne kadar ittifak adayımıza versek te görüntüyü sizlerde gördünüz inşallah. Çağlayancerit’te 14 belediye başkan aday adayımız vardı. Hepsinden Allah razı olsun. Bu verilen karara hepsi de saygı gösterdi. İttifaka tam destek veriyorlar, bu süreçte bizleri yalnız bırakmadılar. 35 tane de meclis üyesi aday adayımız var. Çok şükür onlarda eksiksiz yanımızdalar. İnşallah 31 Mart’taki seçimi de zaferle kazanacağımıza inanıyorum. Önemli olan 31 Mart’taki seçimde Cumhur İttifakını kazandırmak. Yine yaparsa Ak Parti yapar diyorum ve katılımlarınız için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Ak Parti İlçe Başkanlığında seçmenlere hitap eden Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç ve beraberindekiler Cumhur İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. Ziyaret öncesinde esnaf ziyareti de gerçekleştirildi.

 

 

Cumhur İttifakı Çağlayancerit Belediye Başkan Adayı Hanifi Sarıaltun: “Öncelikle bizleri ziyaretleri ile onurlandıran Sayın Başkanımız Güvenç beye teşekkür ediyorum. Bu Pazar günü evlerinizden kalkıp bizleri dinlemeye geldiğiniz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve sözü İçişleri Komisyon Başkanımıza veriyorum” dedi.

 

 

“Çağlayancerit’in derdi derdimizdir”

 

Cumhur İttifakı seçim ofisi ziyaretinde konuşan Güvenç: “Çağlayancerit’te sahip çıktığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bu gün yerli ve milli hareketin temsilcileri, hizmetkârları olarak, bir kere daha buluşmanın mutluluğu içerisindeyim. Allah’a hamd olsun bir tarafımda 5 yıl süreyle şu ilçemize en güzel hizmetleri getirmek için çalışan, çabalayan, sizlere hizmetkâr olan Sayın Üzeyir Kızılseki var. O Üzeyir Kızılseki ki, gençler için söylüyorum, 690 bin metrekare parke taşını yaptı ve Cerit’in hiçbir sokağında çamur bırakmadı. Ne dediyse takipçisi olduk. Biraz önce eksik kalan hizmetlerinde takipçisi olduğumuzu ve Hanifi Başkanında onların takipçisi olacağını konuşmamda belirttim. 7.5 milyon liralık ceviz işleme fabrikamızın her türlü hazırlığını yaptık temelini Üzeyir Başkan atacak, açılışını da inşallah Hanifi Başkan yaptıracak. Çağlayanceritlinin derdi derdimizdir. Çağlayanceritlinin sıkıntısı sıkıntımızdır. Bu amaçla çalıştık, bu amaçla da çalışmaya devam edeceğiz. Hiç kimsenin hakkımızda yalanla dolanla olumsuz bir algı oluşturmasına izin vermeyeceğiz. Biraz önce hastane dediler, ilçe başkanım 101 personelim, 4 tane Uzman Doktorum, diş hekimim ve diyaliz ünitem var dedi. Getirenlerden Allah razı olsun değerli Çağlayanceritliler. Daha iyisi olmaz mı? Elbette olur. İstikrar sürerse ibadet aşkıyla çalışacaklar iş başında olmaya devam ederse, eksik kalan yolumuzu da yaparız, eksik kalan hizmetlerimizi de tamamlarız ve projelendirdiğimiz Dulkadiroğlu – Çağlayancerit yolunu da Allah’ın izniyle yaparız. Bunun için birliğe ihtiyacımız var. Bunun için dirliğe ihtiyacımız var. Bunun için samimiyete ihtiyacımız var. Bunun için duaya ihtiyacımız var. Ülkemizin ağır sorunları var. 16 yıldır ibadet aşkıyla yaptığımız çalışmalar sonunda bize 3 bin dolarla teslim ettikleri milli geliri 10 bin dolara çıkarttık. Bize 6 bin km yol teslim ettiler, 25 bin km’ye çıkardık. Bize 70 kişilik sınıflar teslim ettiler, 30 kişilik sınıflara düşürdük. Bize 10 kişilik koğuşu olan hastaneler teslim ettiler, 2 kişilik odalara düşürmeyi Yüce Allah bize nasip etti” ifadelerini kullandı.

 

Buradaki konuşmaların ardından Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’yi makamında ziyaret eden Güvenç, çalışmalar hakkında brifing aldı.

 

 

“Çağlayancerit için yeni imar planı oluşturuyoruz”

 

Nezaket ziyaretlerinden dolayı Güvenç’e teşekkür eden Belediye Başkanı Kızılseki: “Ak Partimizin tüm milletvekilleri tıpkı Celalettin bey gibi hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadılar. Beş yıllık görevim boyunca Celalettin beyin bende çok ayrı bir yeri var. Memleketimiz için koştuturken her zaman bizim yanımızda oldu. Bir dediğimizi iki etmedi. Ankara’daki takip edeceğimiz işlerde gerçekten hiçbir zaman için mesai kavramı gözetmeksizin önümüze düştü, ilgili bakanlığa, ilgili genel müdürlüğe ilgili müsteşarlığa bizlerle beraber gitti ve ilçemize kazandırdığımız bütçemizin dışında çok ciddi projelere bizzat destekçi oldu. Çağlayancerit Belediyesi tarihinde ilkleri başardık. Biz belediye bütçemizin dışında kalkınma ajanslarından ve kalkınma bakanlıklarından ilçemize çok ciddi destekler hibeler aldık. Bunun örneklerini sahada görüyorsunuz. Zorkun Gölet’i park ve mesire allananımızın 75’ini kalkınma bakanlığımızdan yaptık. 1 milyon TL’ye mal olan projemizin 750 bin TL’sini kalkınma bakanlığımızdan aldık.  Çağlayancerit Belediyesi tarihinde ilk defa spor toto teşkilat başkanlığını kullandı ki toplam 700 bin TL’ye mal olan 2 adet projemizi ilçemize katmış olduk. Tabi daha birçok projeleri ilçemize kazandırdık ama ilçemiz için elzem olan imar planı. İmar planımız gerçekten çok deforme, 1990’lı yıllarda yapılmış bir plan üzerinden sürekli tadilatlar göre göre çok ciddi anlamda deforme olmuş bir imar planımız var bunu da revize ediyoruz. Çağlayancerit’in imar planının 43’ü kadar yeni imar planları oluşturuyoruz. Bunlarla ilgili tüm alt yapı çalışmalarını, etüt çalışmalarını yaptık ve bunun için harcayacağımız 1.9 Milyon TL’yi iller bankamızdan hibe alarak yapıyoruz. Bizler 5 yılı çok dolu dolu değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme