'Hobi Bahçeleri' yeniden tahsis edilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç döneminde faaliyete giren Hobi Bahçelerinin 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle mevcut kullanıcılarının sözleşme süreleri sona eriyor. Hobi Bahçeleri 2020 yılı Ocak ayından itibaren çekiliş ile yeniden tahsis edilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden yapılan duyuruda: “Kahramanmaraş Büyükşehirimize ait Dulkadiroğlu İlçesi Erkenez Mahallesinde bulunan hobi bahçelerinin tahsis işlemleri için başvurular 31.12.2019 tarihine kadar Büyükşehir Belediyesine yapılacaktır. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. 2020 yılı Ocak ayı içerisinde yapılacak olan çekiliş ile hobi bahçelerinin tahsisi gerçekleştirilecektir. 2019 yılı öncesinde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak olup yeniden başvuru yapılması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

Hobi bahçelerine başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2019/08/09/hobi-bahcesi-cekilisleri-2020-yili-ocak-ayindan-itibaren-cekilis-ile-yeniden-hobi-bahcesi-tahsisi adresinde şartları ve gerekli evrakları bulabilirler.

Bakmadan Geçme