Hurdaya dönen araçtan, mucize kurtuluş

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi Narlı Mahallesi'nde yaşanan trafik kazasında adeta mucizevi bir kurtuluş gerçekleşti. Tek taraflı meydana gelen kazada, hurdaya dönen araçtan bir kişi sağ olarak kurtarıldı.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların hızla 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirimde bulunması üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. 

İtfaiye ekipleri, kısa sürede kaza yerine ulaşarak kurtarma operasyonuna başladı. 

Hurdaya dönen araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için büyük çaba sarf eden ekipler, başarılı bir operasyonla sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı.

İlk müdahale ve hastaneye sevk

Kurtarılan sürücüye ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı. 

Yaralı sürücü, durumunun ciddiyeti göz önünde bulundurularak hızlıca ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Hastanede tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi.

Kazanın nedeni araştırılıyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, kazanın nasıl meydana geldiği ve sürücünün kontrolü nasıl kaybettiği üzerinde duruluyor. Polis ekipleri, kaza yerinde yaptıkları incelemelerin ardından detaylı bir rapor hazırlayarak kazanın sebebini belirlemeye çalışıyor.
Mucizevi kurtuluşun ardındaki kahramanlar
Kahramanmaraş İtfaiye Teşkilatı’nın kahramanları, bir canı daha kurtararak görevlerini başarıyla yerine getirdi. Her türlü zorluğa rağmen hayat kurtarma mücadelesi veren itfaiyeciler, bu tür olaylarda gösterdikleri üstün çaba ile takdir topluyor.
 

Bakmadan Geçme