Kahramanmaraş dahil 21 ilde eşzamanlı operasyon

Kahramanmaraş, İstanbul, Bursa, Sivas, Bolu, Osmaniye, Iğdır, Uşak, Muğla, Diyarbakır, Antalya, Aydın, Van, Çanakkale, Denizli, Mersin, Sakarya, Balıkesir, Trabzon, Bingöl ve Gaziantep olmak üzere 21 ilde düzenlenen Uyuşturucu Operasyonlarında 148 zehir taciri daha yakalandı.

Operasyonun detaylarını paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı

İstanbul ve Ağrı İl Emniyet Müdürlükleri tarafından ortak yapılan 2 ayrı operasyonda, İstanbul’da: 298 kg Metamfetamin, 126 skunk ele geçirildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ve Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan ortak operasyonda, 35 kg esrar ele geçirildi.

Kahramanmaraş, Bolu, Osmaniye ve Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 50 kg esrar ve 8 bin 500 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Uşak, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 1 kg metamfetamin, 1,8 kg esrar, 812 kg kubar esrar, 45 kg toz esrar ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Alanya ilçe Jandarma komutanlığı tarafından yapılan 2 ayrı operasyonda, 2 kg metamfetamin, 2.5 kg kubar esrar, 11,5 kg skunk ve çeşitli miktarlarda kokain ve uyuşturucu hap ele geçirildi. 

Aydın, Van, Çanakkale, Denizli ve Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda,1,5 kg skunk, 9 kg metamfetamin, 2 bin 590 adet uyuşturucu hap, 9,5 kg kubar esrar, çeşitli miktarda mefamfetamin ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Sakarya, Balıkesir, Trabzon, Bingöl, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, 62 kg esrar ve 1 kg metamfetamin ele geçirildi.

Operasyonlarda 148 Zehir taciri yakalandı.
 

Bakmadan Geçme