Kahramanmaraş dahil 45 İlde uyuşturucu operasyonu!

Kahramanmaraş dahil 45 ilde Emniyet ve Jandarma tarafından uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyonlar düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde, il emniyet müdürlükleri ve il jandarma komutanlıklarınca gerçekleştirilen operasyonlara 765 ekip ve bin 910 personel katıldı. Ayrıca 9 hava aracı ve 26 narkotik dedektör köpeği de operasyonlarda görev aldı.

İstanbul, Ankara, Gaziantep, Adana, Sivas, İzmir, Denizli, Konya, Şanlıurfa, Antalya, Malatya, Mersin, Bursa, Samsun, Afyonkarahisar, Balıkesir, Sakarya, Tekirdağ, Kayseri, Burdur, Manisa, Batman, Çorum, Isparta, Hatay, Kahramanmaraş, Düzce, Giresun, Kütahya, Osmaniye, Siirt, Yozgat, Eskişehir, Mardin, Muğla, Adıyaman, Bitlis, Bolu, Kırıkkale, Kilis, Hakkâri, Rize, Yalova, Ağrı ve Diyarbakır.
 
Operasyonlarda 538 Kg uyuşturucu madde, 2 milyon 30 bin 500 adet kök kenevir ve kök skunk, 188 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
 

Bakmadan Geçme