• Haberler
  • Asayiş
  • Kahramanmaraş Emniyetinden operasyon! 141 şahıs yakalandı

Kahramanmaraş Emniyetinden operasyon! 141 şahıs yakalandı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 109 şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapan 4 şahıs, ikamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 28 şahıs olmak üzere toplam 141 kişi yakalandı, 72 şahıs tutuklandı.

Kahramanmaraş il genelinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticaretine yönelik operasyonlar düzenlendi.

Bir haftalık süreçte düzenlenen operasyonlarda çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 109 şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapan 4 şahıs, ikamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 28 şahıs olmak üzere toplam 141 kişi yakalandı, 72 şahıs tutuklandı.

Bu çalışmalar esnasında;  18,1 gr metamfetamin,  13,18 gr esrar,  79,23 gr sentetik kannabinoid (bonzai), 115 adet sentetik ecza,14 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Ayrıca, trafik ekiplerimizce trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan; 169 araca yüksek sesle müzik dinlemekten,  46 araca ise abartı egzozdan işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü: “İlimizde genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir.” açıklamasında bulundu.
 

Bakmadan Geçme