• Haberler
  • Asayiş
  • Kahramanmaraş-Göksun yolunda tünel içerisinde trafik kazası: 2 yaralı

Kahramanmaraş-Göksun yolunda tünel içerisinde trafik kazası: 2 yaralı

Kahramanmaraş'tan Göksun'a doğru seyir halindeki 46 AAD 863 plakalı Onikişubat Belediyesi'ne ait kamyona arkadan çarpan 38 KY 586 plakalı bir aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza, NFK Tüneli içerisinde meydana geldi.

Kaza, Göksun istikametinde seyreden 46 AAD 863 plakalı belediye kamyonuna, tünel içinde aynı yönde ilerleyen 38 KY 586 plakalı aracın arkadan çarpması sonucu gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle otomobilde ciddi hasar meydana geldi. Araç sürücüsü ve yanında bulunan yolcu olay yerinde yaralandı.

Kazanın hemen ardından olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, ambulansla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaza nedeniyle NFK Tüneli'nde trafik akışı bir süreliğine durma noktasına geldi. Güvenlik güçleri, kazanın meydana geldiği tünel içerisinde güvenliği sağlamak ve trafik akışını düzenlemek için yoğun çaba sarf etti. Araçlar olay yerinden kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

Kazanın meydana gelme nedeni ve tarafların kusur durumu hakkında polis ekipleri soruşturma başlattı. Kaza ile ilgili detaylı inceleme yapılırken, yetkililer sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyardı.
 

Bakmadan Geçme