• Haberler
  • Kahramanmaraş
  • Kahramanmaraş'ın iki merkez ilçesinde AK Parti'de devir teslim töreni gerçekleştirildi

Kahramanmaraş'ın iki merkez ilçesinde AK Parti'de devir teslim töreni gerçekleştirildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'nin Kahramanmaraş'taki iki merkez ilçesi olan Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta, ilçe başkanlıklarında yeni atamaların ardından devir teslim törenleri düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde görevlerinden aflarını isteyen dört AK Parti ilçe başkanının ardından AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılan yeni atamalarla ilçe başkanları değişmişti. Bu bağlamda, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde de yeni ilçe başkanları görevlerine başladı.

Devir teslim töreninde, Onikişubat İlçe Başkanlığı görevini devreden Mücahit Kara’nın yerine Durdu Safa Kekeç atanırken, Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı görevini devreden Mustafa Çakar’ın yerine Ali Çam getirildi. Törende, eski başkanlar görevlerini resmen devrederek, yeni başkanlara başarı dileklerini iletti. Yeni başkanlar ise devraldıkları bayrağı daha ileri taşımak adına çalışacaklarını ifade ettiler.

Törene yoğun katılım

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı binasında düzenlenen devir teslim töreni, partililer ve basının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Törende, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş da hazır bulundu.

Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz

Tören sırasında konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti'nin Kahramanmaraş'taki güçlü yapısına vurgu yaptı. Kirişci, "Partimizin her kademesinde bayrak değişimi oluyor, ama hizmet devam ediyor. Görevden ayrılan başkanlarımıza bugüne kadarki emeklerinden dolayı teşekkür ederken, yeni başkanlarımıza da başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde Kahramanmaraş için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yeni başkanlardan ilk açıklamalar

Yeni atanan Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Safa Kekeç, yaptığı açıklamada, "Onikişubat ilçemiz için yapılacak daha çok iş var. Mücahit Kara’nın bıraktığı bayrağı devralarak, ilçemizi daha iyi noktalara taşıyacağız. Halkımızla daha fazla bir araya gelip, sorunlarını çözmek için gece gündüz demeden çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam ise, "Mustafa Çakar’dan devraldığımız bu görevi, halkımıza ve partimize layık bir şekilde yerine getireceğiz. Hep birlikte güçlü bir Dulkadiroğlu için çalışacağız" dedi.

Kahramanmaraş’ın geleceği için birlik mesajı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ise törende yaptığı konuşmada, yeni başkanlara başarılar dileyerek, "Kahramanmaraş’ın geleceği için her zamankinden daha fazla çalışmamız gereken bir dönemdeyiz. Değişim ve yenilenme süreçleri, şehrimizin ve partimizin daha ileri gitmesi adına büyük bir fırsattır" dedi. Görgel, yerel yönetimler olarak ilçe teşkilatlarıyla koordineli çalışmanın önemine vurgu yaparak, Kahramanmaraş için tüm gücüyle destek vereceğini belirtti.

Görev teslim töreni sonrası yeni dönem başlıyor

AK Parti Kahramanmaraş teşkilatında yeni bir dönemin başladığı bu devir teslim töreni, partililerin dayanışma ve birlik mesajlarıyla tamamlandı. Görevden ayrılan ilçe başkanları, görev süreleri boyunca yaptıkları hizmetlerden ötürü büyük takdir toplarken, yeni başkanlar da bu hizmetleri devam ettirip daha ileriye taşıma konusunda kararlı olduklarını dile getirdi.
 

Bakmadan Geçme