• Haberler
  • Spor
  • Kahramanmaraş İstiklalspor, 1 puanla yetindi

Kahramanmaraş İstiklalspor, 1 puanla yetindi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Nesine 3. Lig 4. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Kahramanmaraş İstiklalspor, ligde geride bıraktığı üç maçın hepsini kazanarak iddiasını ortaya koymuştu. Ancak 4. hafta maçında konuk ettiği Zonguldakspor karşısında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak galibiyet serisini devam ettiremedi.

Merkez Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşma, Kahramanmaraş İstiklalspor taraftarlarının yoğun ilgisi ve coşkulu desteği altında başladı. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca, Akedaş sponsorluğunda gerçekleşen bu önemli mücadeleyi tribünden izleyerek takıma destek verdi.

Tribünlerin enerjisi sahaya yansısa da, İstiklalspor maça istediği gibi başlayamadı. Henüz 11. dakikada Zonguldakspor’un bulduğu golle 1-0 geriye düşen temsilcimiz, erken gelen bu gole rağmen direncini kaybetmedi.

İlk yarının kalan dakikalarında İstiklalspor rakip kalede pozisyonlar üretmeye çalıştı ancak Zonguldakspor savunmasını geçmekte zorlandı. Maçın kırılma anı ise ilk yarının bitimine saniyeler kala geldi. Ani bir atakla rakip ceza sahasına giren İstiklalspor, Kerem’in ayağından bulduğu golle durumu 1-1’e getirerek soyunma odasına eşitlikle gitmeyi başardı.

İkinci yarıda iki takım da zaman zaman tehlikeli ataklar geliştirdi ancak skoru değiştirecek golü bulamadı. Hem İstiklalspor’un hem de Zonguldakspor’un gol arayışları sonuçsuz kalınca, maç 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla, Kahramanmaraş İstiklalspor ligdeki galibiyet serisini dört maça çıkarma şansını kaçırmış oldu. Yine de temsilcimiz, şampiyonluk mücadelesindeki iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Taraftar desteğiyle bir sonraki maçta tekrar galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan İstiklalspor, gelecek haftalarda performansını daha da yukarı taşımak için çalışmalarını sürdürüyor.
 

Bakmadan Geçme