• Haberler
  • Spor
  • Kahramanmaraş İstiklalspor, sezona galibiyetle başladı

Kahramanmaraş İstiklalspor, sezona galibiyetle başladı

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden AKEDAŞ EPSAŞ Kahramanmaraş İstiklal Spor, sezonun ilk maçında Kolibri Ağrı 1970 Spor'u 1-0 mağlup ederek galibiyetle başladı. Maç, Batıpark Adem Şahan Sentetik Çim Sahası'nda oynandı.

Maç öncesinde, AKEDAŞ EPSAŞ Kahramanmaraş İstiklal Spor Başkanı Gaffar Akarca, kulüp tesisleri ve futbolcularıyla ilgili bazı özel anlar yaşandı. Maç sırasında, ‘Rahmetle anıyoruz’ yazılı pankartla sahaya çıkan takım, sahadaki anıların önemine vurgu yaptı.

Maçın hakem üçlüsü Hakan Yurtsever, Mustafa Güçer ve Burak Yanardağ tarafından yönetildi. Kahramanmaraş Vali Vekili Davut Sinanoğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve çeşitli daire amirleri de karşılaşmayı izlemek üzere stadyumda bulundu.

Maçta Kahramanmaraş İstiklalspor’un ilk 11’i şu isimlerden oluştu: Kıvanç Küçükkarış, Sadık Baş, Muhammed Akarslan, Ali Han Tunçer, Kerem Kaya, Hakan Yeşil, Ertuğrul Kurtuluş, İbrahim Has, Tolunay Yurtseven, Muhammet İmre ve Onur Arı. 

Karşılaşmanın ilk yarısında üstün bir oyun sergileyen Kahramanmaraş İstiklalspor, Sadık Baş’ın 31. Dakikada ceza sahası içindeki sert şutuyla skor üstünlüğünü yakaladı. 

Maçın ilerleyen dakikalarında ise her iki takımın da bulduğu fırsatlar golle sonuçlanmadı. Ahmet Taşyürek'in sahaya sürdüğü bu güçlü kadro, oyun disiplini ve takım savunmasıyla dikkat çekti. 

90 dakikanın sonunda AKEDAŞ EPSAŞ Kahramanmaraş İstiklal Spor, 1-0’lık skorla sahadan galibiyetle ayrıldı.

Ligin ikinci haftasında Kahramanmaraş İstiklalspor’un hedefi, galibiyet serisini devam ettirerek zirveye yerleşmek olacak.
 

Bakmadan Geçme