Kahramanmaraş Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfına anlamlı ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'in eşi Dr. Selma Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'in eşi İlknur Görgel, İl Emniyet Müdürü eşi Kudret Gökduman, KSÜ Rektör eşi Fatma Yasım, İstiklal Üniversitesi Rektör eşi Mürvet Bakan, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfını (KEDV) ziyaret etti.

Dr. Selma Ünlüer, beraberindeki heyet ile birlikte Havaalanı Konteyner Kentte kalan kadınlara ve çocuklara ziyarette bulunarak çeşitli hediyeler verdi.

Kadınlar ve çocuklarla bir süre sohbet eden Dr. Selma Ünlüer, ziyaret sırasında Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı İl Koordinatörü Sema Altıntaş’tan kadınlara yönelik güçlendirme eğitimleri, sosyal aktiviteler ve farkındalık çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aldı. 

Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı İl Koordinatörü Sema Altıntaş, kadın çalışmaları kapsamında 238 kadına ulaştıklarını, aynı zamanda çocuk oyun odalarımızda çocuk temelli hayata hazırlık çalışmalarında merkeze aktif olarak devam eden 61 çocuk bulunduğunu ve burada çeşitli aktiviteler yürütüldüğünü ifade etti.
 
Dr. Selma Ünlüer ise “Bugün KEDV ziyareti kapsamında barınma merkezimizde ikamet eden kadınlarımızı ve çocuklarımızı ziyaret etme fırsatı bulduk. Onlarla bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Deneğimizin güzel faaliyetlerine şahit olduk. Tüm dernek üyelerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme