Kahramanmaraş'ta 3. KASİAD ödülleri sahiplerini buldu

Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen KASİAD Ödülleri töreni, iş dünyası ve kent protokolünü bir araya getirdi. Genç KASİAD'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ödül törenine Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başta olmak üzere, şehrin önde gelen isimleri katıldı.

Törene katılanlar arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan ve KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu yer aldı. 

Ayrıca, iş dünyasının yanı sıra kültür, sanat ve spor camiasından önemli isimler de törende hazır bulundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Açık Sahne Sanat Akademisi Kadın Korosu sahne aldı.

Daha sonra programın açılış konuşmasını yapan Genç KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Emirmahmutoğlu, genç iş insanları olarak Kahramanmaraş’ın ulusal ve uluslararası alanda daha fazla tanınması için çalıştıklarını ifade etti.

Kürsüye gelen KASİAD Başkanı Sıddık Ciğer, “KASİAD ailesi olarak gelenekselleşen 3. KASİAD Ödülleri törenine hoş geldiniz. Asrın felaketi olarak anılan depremlerden çıkan şehrimizde, taşın altına elini koyanları, markalaşarak göğsümüzü kabartanlar ve Kahramanmaraş’ımızın adını duyurmamıza vesile olanları takdir etmek ve başarılarını devamı için burada bulunuyoruz. KASİAD olarak geçtiğimiz bir yıl boyunca birçok faaliyetlerde bulunduk. Şubat ayında deprem istişare toplantısı düzenledik, Mayıs ayında KASİAD İplik Kurulu ve Genç KASİAD Kurulu katkılarıyla Uluslararası Pamuk Birliği Türkiye Çalıştayını gerçekleştirdik. Bunun gibi birçok programı KASİD öncülüğünde gerçekleştirdik. Şehrimizin her geçen gün ileri gitmesi, vizyonunun gelişmesi için tüm KASİAD ailesi olarak çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi. 

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

12 kategoride başarı gösteren isimlerin ödüllendirildiği gecede, iş dünyasının yanı sıra kültür, sanat ve spor alanlarında da katkı sunanlar unutulmadı. Şehrin ekonomik büyümesine katkı sağlayan iş insanları, sanatta başarılarıyla Kahramanmaraş’ı tanıtan sanatçılar ve spor dünyasında şehrin adını duyuran sporcular ödüllerini aldı.

Unutulmaz bir gece

Coşkulu ve samimi bir atmosferde geçen törende, ödül alan isimler, Kahramanmaraş’ın tanıtımına ve gelişimine katkıda bulunmaktan gurur duyduklarını dile getirdi. 

Tören, ödül kazananlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Bu yıl da KASİAD Ödülleri, Kahramanmaraş’ın geleceğini şekillendiren öncü isimleri onurlandırarak şehrin gelişiminde önemli bir yer tuttu.
 

Bakmadan Geçme