Kahramanmaraş'ta 30 Ağustos kutlandı

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yılı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Kahramanmaraş'ta 30 Ağustos kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü kapsamında Kahramanmaraş’ta etkinlikler ilk olarak Atatürk Anıtına Vali Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün çelenk sunumu ile başladı.

Daha sonra Kahramanmaraş Şehitliğine geçen kent protokolü Vali Ünlüer’in şehitlik defterini imzalamasının ardından şehit aileleri, gaziler ve protokol mensupları ile birlikte şehit mezarlarına karanfil bırakıp dua etti.

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, Valilik Makamında düzenlenen tebrikleri kabul etti.

Vali Ünlüer, konuşmasında: “Cumhuriyetimizin banisi, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları bizlere vatan yapan tüm ecdadımızı, bugüne kadar mukaddes değerlerimiz uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyor, şanlı ordumuzun ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” Dedi.

Programın sonunda ise halkla bayramlaşma ve geçit töreni düzenlendi.
 

Bakmadan Geçme