Kahramanmaraş'ta 4 kilogram skunk ele geçirildi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü başarılı operasyonla, uyuşturucu madde ticareti yapan bir şahsın 4 kilo 50 gram Skunk Maddesi ile yakalandı.

Ekiplerin uzun süredir yürüttüğü titiz ve kapsamlı çalışmalar neticesinde, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen U.B. isimli şahıs, 4 kilo 50 gram skunk maddesi ile birlikte suçüstü yakalandı. 

Operasyon sırasında, şüphelinin uyuşturucu maddeleri gizli bir şekilde sakladığı ve dağıtımını yapmak üzere hazır hale getirdiği belirlendi.

Gözaltına alınan U.B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yapılan yargılama süreci sonrasında U.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Operasyon, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu ile mücadelesinde ne denli kararlı ve etkili olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü tarafından yapılan açıklamada, “Uyuşturucu madde ile mücadele, toplum sağlığını koruma ve güvenliğini sağlama açısından büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda, narkotik suçlarla mücadele ekibimiz, suçluların yakalanması ve adalete teslim edilmesi konusunda üstün bir performans sergiliyor. Her türlü yasa dışı faaliyete karşı kararlı bir şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz.” denildi. 

Bakmadan Geçme