• Haberler
  • Asayiş
  • Kahramanmaraş'ta 66 kişi yakalandı, 36 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş'ta 66 kişi yakalandı, 36 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, il genelinde 19-26 Ağustos 2024 tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde geniş çaplı operasyonlar düzenledi. Operasyonlarda 66 kişi yakalandı, 36 kişi tutuklandı.

Operasyonlar sonucunda çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 54 kişi, uyuşturucu madde ticareti yapan 2 kişi ve ikamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 10 kişi olmak üzere toplam 66 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Bu şahıslardan 36'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlar kapsamında ele geçirilenler arasında 8,37 gram metamfetamin, 468,31 gram esrar, 39,36 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), 75 adet sentetik ecza, 8 adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet ruhsatsız av tüfeği bulunuyor.

Trafik güvenliği ve kamu düzenini sağlamak amacıyla trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde ise yüksek sesle müzik dinlemekten 97 araca, abartı egzoz kullanımından 50 araca ve sürücü belgesiz araç kullanmaktan 305 kişiye işlem yapıldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, il genelinde genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirtti. Bu tür operasyonların, şehrin huzurunu ve güvenliğini temin etmek adına devam edeceği vurgulandı.
 

Bakmadan Geçme