• Haberler
  • Asayiş
  • Kahramanmaraş'ta boğulma vakası! 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta boğulma vakası! 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde serinlemek amacıyla girdiği baraj göletinde kaybolan 20 yaşındaki Suriye uyruklu Hamza Neccar, dalgıç ekiplerinin müdahalesine rağmen boğularak hayatını kaybetti. Olay, Neccar'ın ailesiyle birlikte Suçatı Mahallesi'nde piknik yaptığı sırada meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen Hamza Neccar, ailesi ve yakınlarıyla Suçatı Göleti kıyısında piknik yaparken serinlemek amacıyla suya girdi. Neccar'ın bir süre sonra gözden kaybolduğunu fark eden ailesi ve çevredekiler, hemen 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.

Kurtarma çalışmaları sonuçsuz kaldı

İhbar üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı dalgıç ekipleri, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Gölette başlatılan yoğun arama çalışmaları sonucunda dalgıçlar tarafından Neccar'ın cansız bedeni sudan çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Hamza Neccar'ın hayatını kaybettiği haberi, olay yerinde bulunan ailesi ve yakınları üzerinde büyük bir şok etkisi yarattı. Genç adamın yakınları, sinir krizleri geçirirken, sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Neccar’ın cenazesi, otopsi işlemleri için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

Bakmadan Geçme