• Haberler
  • Asayiş
  • Kahramanmaraş'ta çobana saldıran iki kadın tutuklandı

Kahramanmaraş'ta çobana saldıran iki kadın tutuklandı

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada geniş yankı uyandıran Andırın ilçesindeki darp olayıyla ilgili açıklama yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklama 2 kadının tutuklandığı belirtildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığımızca, bir takım sosyal medya platformlarında Kahramanmaraş ilinde kendilerine alkol almayı reddeden zihinsel engelli bir çobanın iki kadın tarafından darp edildiğine dair görüntülerin paylaşıldığı müşahade edilmiştir. 
Bahse konu olayda Kahramanmaraş İli, Andırın İlçesinde ikamet eden N.Y (E-45) isimli müştekinin Jandarma Karakoluna giderek kendisini sopa ile darp eden M.G. (K-23) ve S.G (K-17) isimli şahıslardan şikâyetçi olması üzerine Andırın Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştır.

Müştekinin şikayeti ve elde edilen kamera görüntüleri göz önünde bulundurularak şüpheli M.G. ve SSÇ S.G. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınmış ve ifadelerine müteakiben Andırın Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişlerdir. Andırın Sulh Ceza Hakimliğince şüpheli M.G ve SSÇ S.G’nin yapılan sorguları neticesinde mevcut delil durumu itibariyle tutuklanmalarına karar verilerek Ceza İnfaz Kurumuna sevkleri sağlanmıştır. 

Soruşturma tüm yönleri ve titizlik ile yürütülmektedir.”
 

Bakmadan Geçme